luni, 17 septembrie 2012

Optimizare Google

Site-ul reprezinta cartea de vizita a firmei tale in spatiul virtual. Acest spatiu este unul extrem de competitiv, este in continua schimbare si reprezinta viitorul in ceea ce priveste afacerea ta. Site-ul tau este o sursa de informatie pentru clientii tai si pentru posibilii tai clienti, informatia este accesibila non-stop, de la distanta, din intimitatea clientului, oricand intentioneaza acesta sa faca o achizitie noua. Dar clientul nu te cauta neaparat pe tine. Cauta un produs anume. Pentru ca acesta sa te gaseasca in functie de cautarile pe care le realizeaza cu ajutorul motorului de cautare cel mai cunoscut, Google, trebuie sa ii dea ca raspuns site-ul tau, in primele 10 pozitii, ceea ce reprezinta prima sa pagina, in functie de fiecare cautare. Oamenii nu au rabdare sa „rasfoiasca” toate rezultatele afisate de motoarele de cautare, de aceea este important sa beneficiezi de cel mai bun serviciu de optimizare Google, care sa te propulseze in fruntea cautarilor.


Bineinteles, este important sa ajungi in primele rezultate datorita acestui tip de optimizare Google, ca raspuns la cautarile potrivite. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa alegi cuvintele cheie cele mai potrivite pentru afacerea ta.  Procesul de optimizare Google este de durata, iar pentru ca rezultatele scontate sa apara, este nevoie de timp si de rabdare. De asemenea, procesul de optimizare Google este permanent, trebuei actualizat si adaptat continuu. Mereu este nevoie de continut nou si de adaugarea unor expresii noi de cautare.

Site-ul trebuie sa contina, in forma sa finala, informatie de tip text, aceasta trebuie sa fie foarte bine structurata si focusata pe o anumita tema, aleasa corect si corespunzator profilului site-ului. Un site construit corect se va dovedi a fi si profitabil, in timp, deoarece clientii cumpara de la primele firme returnate ca raspuns la cautarea pe Google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu