marți, 30 iulie 2013

5 sfaturi simple pentru optimizarea site-ului

Stim deja ca o pozititonarea buna in motoarele de cautare iti va oferi o sansa mai buna de crestere a afacerii, dar pentru a ajunge pe prima pagina in Google, de exemplu, trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza.
  • Titluri si descrieri optimizate. Desi este probabil cea mai veche regula cand vine vorba de seo, aceasta este inca importanta. Incearca sa gasesti un titlu unic care sa reprezinte compania si o descriere scurta si concisa.
  • Publica des continut original. Unul dintre motivele principale pentru a avea un blog este acela de a oferi informatii utile si noi care sa le ofere mai multa incredere vizitatorilor tai in produsele si serviciile tale.
  • Imbunatateste viteza de incarcare a site-ului. Pe langa faptul ca te ajuta sa ai un page rank mai bun, este un factor decisiv pentru cresterea conversiilor pentru ca utilizatorii nu au de obicei rabdare.
  • Google authorship. Este o functie noua implementata de catre Google cu scopul de a creste increderea utilizatorilor fata de un site, acestia te cunosc inainte sa dea click pe un link.
  • Inregistreaza site-ul la Google si Bing. Unele persoane cred ca prin faptul ca nu isi inregistreaza site-ul pot ascunde unele erori si pot obtine o pozitionare mai buna, dar stim prea bine ca acest lucru este imposibil de realizat.

Un comentariu:

  1. Bune si la obiect dar trebuie si dovedite in practica, ca e usor de povestit dar greu de folosit.............

    RăspundețiȘtergere