vineri, 7 decembrie 2012

Ghidul incepatorului in SEO de la SeoMoz

Optimizare pentru motoarele de cautare
Strategiile de optimizare seo, au cunoscut o multime de modficari de parcursul anului 2012, de la modificarea algoritmilor prin programele Penguin si Panda, pana la restrictii privind site-urile supra optimizate si a celor care fac spam, metodele de optimizare a site-urilor s-au schimbat semnificativ si au evoluat considerabil.

Evolutia retelelor sociale a adus in lumina o noua modalitate de optimizare, distribuirea continutului de catre utilizatorii acestor retele are o influenta foarte mare asupra pozitionarii site-urilor in cautari, companiile trebuie sa gandeasca mai bine strategiile si sa implice mai mult in comunicarea pe retele de socializare.

Ghidul incepatorului in SEO
Specialistii in SEO, de toate nivelurile, au fost nevoiti sa invete noile reglementari de bune practici pentru a se asigura ca site-urile lor ajung acolo unde trebuie.

SeoMoz a lansat un ghid pentru incepatorii in optimizare, acest ghid va ajuta sa intelegeti regulile de baza, iata cateva intrebari la care va veti putea raspunde:

1.    Ce este SEO si la ce ajuta?

Ce inseamna SEO? De unde a aparut acest termen? De ce este important? Aceste intrebari poate va suna cunoscute, dar raspunsul a evoluat foarte mult in ultimul an. SEO nu se mai concentreaza doar pe motoarele de cautare, din acest an se concentreaza mai mult pe functionalitatea site-urilor pentru oameni.

2.    De ce ar trebuie sa-mi optimizez site-ul?

Pe langa optimizarea pentru utilizatori, care este absolut necesara pentru a le oferi  acestora o experienta unica si o navigare usoara, prin optimizarea pentru pentru motoarele de cautare te asiguri ca utilizatorii interesati chiar vor ajunge pe site-ul tau.

3.    Pot face singur SEO pentru site-ul meu?

Este o tendinta generala, mai ales a firmelor mici care nu dispun de bugete prea mari, sa-si optimizeze singuri site-ul, poti face asta daca ai ceva cunostiinte, nu te astepta totusi sa ai aceleasi rezultate ca un specialist SEO care face asta de ani buni, daca vrei totusi sa inveti mai multe citeste inainte ghidul SeoMoz. (link)
http://www.seomoz.org/beginners-guide-to-seo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu